Hallå alla landsbygdsbor i Örnsköldsviks kommun

Är ni trötta på kommunens ständiga besparingar och nerskärningar av kommunal samhällsservice på landsbygden? Är ni trötta på brutna löften och undanflykter? Nu finns ett nytt parti i Örnsköldsvik som vill lyfta just de frågorna. Här har ni chansen att engagera er i ett nytt parti och vara med att utveckla just landsbygdsfrågor i vår kommun och förhoppningsvis lyfta dessa frågor i kommunfullmäktige efter nästa val.
Gå med som medlem genom att Swisha 20:- till 123 234 3291. Ange e-post som meddelande. Vi kommer framöver kalla till ett medlemsmöte för att få till en grupp som brinner för landsbygden och som vill utveckla och driva partiets landsbygdsfrågor.

Örnsköldsvik kan bättre!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s